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  1. 金沢美術工芸大学学報
  2. 30号

日本伝統食の色彩研究 : 金沢を事例として

https://doi.org/10.15103/00000247
https://doi.org/10.15103/00000247
52ec5e73-69b6-430a-9e02-576750452151
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00004261749.pdf 金沢美術工芸大学学報 (2.0 MB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-10-31
タイトル
タイトル 日本伝統食の色彩研究 : 金沢を事例として
言語 ja
タイトル
タイトル COLOR STUDY OF JAPANESE TRADITIONAL FOODS : IN CASE OF KANAZAWA
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.15103/00000247
ID登録タイプ JaLC
著者 森, 嘉紀

× 森, 嘉紀

ja 森, 嘉紀

ja-Kana モリ, ヨシノリ

en MORI, Yoshinori

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山岸, 政雄

× 山岸, 政雄

ja 山岸, 政雄

ja-Kana ヤマギシ, マサオ

en YAMAGISHI, Masao

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Traditional foods are cooked fundamentally based on the freshness and nature of the materials used. Together with the right combination among various kinds of tablewares wich are made of porcelain, wood, bamboo and metal, they are visually characterized as the foods to see. Our study is to find out the color formation on the traditional foods by means of scientific approarch. By using the method of mesh-analysis, chromaticity diagram was plotted by the dots measured by colorimetry. Instrument- HITACHI 607 COLOR ANALIZER NIPPON DENSHOKU Z-Σ80 DIFFERENCE METER
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 Traditional foods are cooked fundamentally based on the freshness and nature of the materials used. Together with the right combination among various kinds of tablewares wich are made of porcelain, wood, bamboo and metal, they are visually characterized as the foods to see. Our study is to find out the color formation on the traditional foods by means of scientific approarch. By using the method of mesh-analysis, chromaticity diagram was plotted by the dots measured by colorimetry. Instrument- HITACHI 607 COLOR ANALIZER NIPPON DENSHOKU Z-Σ80 DIFFERENCE METER
書誌情報 ja : 学報
en : Bulletin of Kanazawa College of Art

巻 30, p. 83-90, 発行日 1986-03-25
出版者
出版者 金沢美術工芸大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 04513215
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10225569
論文ID(NAID)
識別子タイプ NAID
関連識別子 110004686718
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Ver.1 2023-05-15 09:17:28.904690
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